Uutiset

Ranskalaista nykysirkusta perheen pienimmille

Torstai, 1. Marraskuuta 2018

Marraskuussa kulttuuritalo Valveella nähdään Flow-sirkus esityssarjaan liittyvää perheen pienimmille suunnattua ranskalaista nykysirkusta. Sirkusteltan naisen fantastinen show on visuaalisesti kiehtova teos, jossa musiikillisesti matkataan maailman ympäri ja houkutellaan niin pienet kuin isommatkin katsojat iki-ihanalle mielikuvitusmatkalle.

Sirkusteltan naisen isojen hameiden alle kätkeytyy pieni sirkus, joka on täynnä leluja, nukkeja, sulkia, viuhkoja, pieniä valkoisia palloja, hattuja ja naamioita. Jokaiselle hameelle on oma shownsa minieläintarhasta lumoavaan sormijalkaiseen nuorallatanssijaan.

Sanattoman nykysirkusesityksen tuotannosta vastaa ranskalainen Compagnie L´Autre main ja siinä esiintyy jonglöörikaksikko Virginie Charbonnier ja Christophe Pilven.

Näytökset kulttuuritalo Valveella 3.-4.11. klo 16, 25.11. klo 16 ja 26.-27.11. klo 10. Katsojien suositusikäraja 1-vuotta. Esityksen kesto on 30 minuuttia. Liput 15/10€ Valveen lipunmyynnistä tai ticketmaster.fi

TRAILERI: https://vimeo.com/174421967

RYHMÄN OMAT NETTISIVUT:  http://www.lautremain.com/presentation/