Uutiset

Maaliskuun Flow-sirkus vierailu on fyysistä komediaa

Tiistai, 12. Maaliskuuta 2019

Kulttuuritalo Valveelle ja Teatterikuopalle saadaan 19.-20.3. maailmanluokan tähtivieras, Uudesta-Seelannista kotoisin oleva klovni Trygve Wakenshaw ja hänen fyysinen komediansa Nautilus. Sanaton, mimiikkaan pohjautuva esitys on ilmiömäinen, kriitikoiden ylistämä ja  palkittu useilla parhaan komedian palkinnoilla.

Nautilus on Wakenshaw´n vedenalaistrilogian kolmas osa. Hän uittaa yleisön tajunnanvirtaansa kohtaamaan uskomattoman muuntautumisleikin kautta erilaisia hahmoja. Älykkäät eläimet kohtaavat tyhmät ihmiset. Dinosaurus valmistautuu pitkille torkuille. Jeesus kävelee vetten päällä. Tähkäpää etsii rakkautta.

Wakenshaw´n  huippuhauskat fyysiset komediat ovat jatkuvasti loppuunmyytyjä festivaaleilla eri puolilla maailmaa. Hänen energiset, riemukkaat shownsa sisältävät miimiä, veganismin pohjavireen, vitsejä, komediaa, karjapaimenia, näyttämöavustajia ja rapuja.

Trygve Wakenshaw kouluttautui klovneriaan Pariisissa, asuu nykyisin Prahassa ja matkustaa esiintymässä menestyksekkäästi ympäri maailmaa. Esitykset Oulun seudulla mahdollistuivat Flow Productionsin, Oulun Musiikkijuhlien ja kulttuuritalo Valveen yhteistyöllä.

Nautilus nähdään kulttuuritalo Valveella, Oulussa 19.3. klo 19 ja Haukiputaan Teatterikuopalla 20.3. klo 19. Teoksen kesto on 75 min. Nautiluksen katsojien ikärajasuositus on 12+. Liput 20/15€ Ticketmasterista, Oulu10 palvelupisteistä ja Valveelta.  Kaikukortti -lippuja saa  ovilipunmyynnistä tuntia ennen esitystä, jos paikkoja on jäljellä.

Artistin nettisivut: http://www.trygvewakenshaw.net/

Traileri: https://vimeo.com/270365782

Oulun Musiikkijuhlat: http://omj.fi/

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/274231396598675/

Flow-sirkus on nykysirkuksen huippuja esittelevä esityssarja, jota Flow Productions on järjestänyt vuodesta 2013 lähtien. Vieraita saapuu niin kotimaasta kuin ulkomailta keskimäärin kahdeksan kertaa vuodessa. Sarjaa toteutetaan yhteistyössä kulttuuritalo Valveen ja useiden oululaisten festivaalien kanssa.