Flow productions

Flow Productions on nykytanssin tuotantoryhmä

Flow Productionsin tavaramerkkejä ovat elämykselliset monitaiteelliset omat tuotannot sekä Flow-sirkus esityssarja. Flow Productions on tanssitaiteilija Maria Littowin ja Pirjo Yli-Maunulan perustama tuotantoryhmä, joka on tuottanut kahdentoista vuoden aikana 33 teosta ja tuonut kaupunkiin vajaan viiden vuoden aikana jo 27 sirkusvierailua. Toiminnan päärahoittajat ovat Oulun kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus. Flow Productions tekee paljon niin kansallista kuin kansainvälistä yhteistyötä, sen verkostot ulottuvat Pohjoismaihin, Ranskaan ja Kanadaan.

Flow-sirkus

Flow-sirkus on sarja kotimaisen ja ulkomaisen nykysirkuksen huippuesityksiä. Sarja käynnistyi vuonna 2013 ja sen myötä Oulussa on nähty jo lähes kolmekymmentä unohtumatonta teosta. Taiteilijaprofessori Pirjo Yli-Maunulan kuratoimaa ja tuottamaa Flow -sirkusta toteutetaan yhteistyössä Kulttuuritalo Valveen, Oulun musiikkijuhlien, Lasten ja nuorten teatterifestivaalin ja Oulun juhlaviikkojen kanssa.

Tukijat

Flow Productionsin toimintaa tukevat vuonna 2018 Oulun kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus.

Yhteistyökumppanit

Vuonna 2018 yhteistyökumppaneitamme ovat Kultturitalo Valve, Lasten ja nuorten teatterifestivaali, Oulun Musiikkijuhlat ja Oulun juhlaviikot.

Liity kannatusjäseneksi

Flow ry:n kannatusjäsenmaksu vuonna 2018 on 30€.

Voit liittyä kannatusjäseneksi lähettämällä siitä tiedon meille sähköpostilla osoitteeseen pirjo(at)flowprod.fi. Ilmoita viestissä nimesi ja osoitteesi niin lähetämme sinulle laskun. Sen maksettuasi kirjaamme sinut Flow ry:n tukijoukkoihin.

Yhteystiedot

Postiosoite: Flow Productions, PL 42, 90015 Oulun kaupunki

Toimiston käyntiosoite: Kulttuuritalo Valve, 2 krs, Hallituskatu 7, 90100 Oulu

Taiteilijat:

Pirjo Yli-Maunula
e-mail: pirjo@flowprod.fi
Puh: 0400-938164

Maria Littow
e-mail: maria@flowprod.fi
Puh. 040-583 4796