Flow-sirkus esittää: Lion – The Weird And Magical Abracadabra Circus Show
 - Arkistossa

“On se fakiiri. Liikkeellä ovat olleet parhaat voimat, kun fyysistä komediaa, sirkustaituruutta, mimiikkaa, silmänkääntö- ja taikatemppuja pursuavaa Lion-esitystä on rakennettu. (–) Tarjoutuu tilaisuus ihailla Gassot’n virheetöntä osaamista kaikilla esittämisen osa-alueilla: rytmi, fyysinen tarkkuus, roolinrakennus, yleisökontakti, välinetyöskentely…Onko olemassa mitään, mitä hän ei hallitsisi?” – Nina Jääskeläinen, Teatteri & Tanssi+Sirkus -lehti

Lion – The Weird And Magical Abracadabra Circus Show on hauska, taidokas ja hiukan häiriintynyt esitys jännityksestä ja pelosta. Näyttelijä-miimikko Marc Gassot’n tähdittämä esitys kunnioittaa perinteistä sirkusta maustaen sitä Gassot’n virtuoosimaisella mimiikalla ja kauhuelokuvista tutulla splätterillä.

Klovneriaa, hämmästyttävää taikuutta ja miimistä eläintenkesytystä sisältävän teoksen katsojina viihtyvät niin nuoret kuin aikuiset. Elokuvallisesta musiikista vastaa Karl Sinkkosen yhden miehen sirkusorkesteri. Juho Rahijärven maalauksellinen valosuunnittelu yhdessä Kati Mantereen lavastuksen ja puvustuksen kanssa luovat tilaan taianomaista menneen maailman tunnelmaa. Teoksen on ohjannut Sanna Silvennoinen.

Tuotanto yhteistyössä: Circo Aereo, Tampereen Työväen Teatteri, Kansallisteatteri ja Turun Kaupunginteatteri.

ESITYKSET: Kulttuuritalo Valve, Valvesali

Ti 26.11. klo 19

Ke 27.11. klo 10 ja 13:30

To 28.11. klo 11

Pe 29.11. klo 11

La 30.11 klo 19

LIPUT 25/20€: kulttuuritalo Valveen lipunmyynti 08-558 47575 tai ticketmaster.fi

IKÄSUOSITUS: aikuiset, nuoret 12+