Flow-sirkus / Svalbard: All Genius All Idiot
 - Arkistossa


Uhkarohkea ja eriskummallinen All Genius All Idiot nautiskelee elämän hullunkurisuuksista. Ruotsalaisen Svalbard -ryhmän äärimmäisyyksiin viety sirkustaide näyttää, minkälainen ihminen voi olla eläimellisimmillään.

Svalbard taivuttaa nykysirkuksen rajoja ja maustaa sitä teatterilla, fyysisellä komiikalla ja elävällä musiikilla. Lopputulos on ainutlaatuinen esitys, joka muistetaan surrealismistaan ja huikeista akrobatiataidoista. Lisäksi esiintyjät luovat lavalle koskettavan kauniin ja ajoittain omituisen musiikkimaailman. Lavalla kaikki laulavat kaikki lentävät kaikki huutavat kaikki riehuvat kaikki neroja kaikki idiootteja!

Svalbardin jäsenet tapasivat toisensa opiskellessaan Tukholman tanssi- ja sirkuskorkeakoulussa. All Genius All Idiot on ryhmän ensimmäinen tuotanto, joka sai ensi-iltansa tammikuussa 2016 Prahassa (Jatka 78). Ensi-iltaa seurasivat loppuunmyydyt esitykset London International Mime -festivaalilla ja Adelaide Fringe –festivaalilla, jossa esitys valittiin myös Best circus and physical theatre Award 2016 voittajaksi.

Esitysvierailua on tukenut suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto.

Esitys Kulttuuritalo Valveen Valvesalissa ti 22.11.2016 klo 19:00
Liput: 20/15€ Valveen lippumyymälä tai ticketmaster.fi

Suunnittelu ja esitys: Benjamin Smith, John Simon Wiborn, Tom Brand, Santiago Ruiz Albalate
Taiteellinen yhteistyö: Peter Jasko
Lavastus: Kasper Svenstrup Hansen
Valosuunnittelu: Zuzana Režná
Akrobatiavalmentaja: Bahoz Temaux
Taiteellinen neuvonantaja: Methinee Wongtrakoon
Musiikillinen neuvonantaja: Mae Karthäuser
Puvustus: Michiel Tange van Leeuwen
Tuotanto: Josefin Lindberg/Follow the Rabbit
Tukijat: Konstnärsnämnden, Kulturrådet, Arts Council England, Glastonbury Arts Commission, Stockholms Stad, Subtopia, Cirk la Putyka, Cirkör LAB, Jacksons Lane