Flow-sirkus / Vau Vanne
 - Arkistossa

– RIEMUKASTA SIRKUSTA VAUVOILLE –

Ohjaus ja esitys: Mette Ylikorva
Sävellys: Mari ja Pelle Mulari
Lavastus: Riikka Vuorenmaa & työryhmä
Puvustus: Riikka Matala
Tuotanto: Monitaideyhdistys Piste / Sirkusseurue Nurin Kurin

Kulttuuritalo Valve, Valvesali ke 30.8. klo 10 & 12 & 14 + klo 15 yleisökeskustelu
Hiukkavaaran monitoimitalo to 31.8. klo 10 & 12 & 14
Kesto: esitys 30 min. & työpaja 30 min.

Vau Vanne on 0-1 vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen suunnattu sirkusesitys. Se tuo pienelle estradilleen sirkuksen hahmoja ja välineitä. Esityksessä nähdään iloinen Pelle, Suru-pallon muodonmuutos, akrobaattisia hassutuksia, vanteita ja renkaita välkehtimässä. Esitystä seuraa lyhyt työpaja, jossa opitaan helppoja sirkustemppuja ilahduttamaan perheen arkea.

Vau vanne on kiertänyt maailmaa menestyksekkäästi vuodesta 2008 lähtien. Lukuisten Suomen paikkakuntien lisäksi esitys on vieraillut Yhdysvalloissa, Ranskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Kanadassa. Esityksen on nähnyt jo yli 3000 vauvaperhekatsojaa!

Esitykset kuuluvat Oulun juhlaviikkojen ohjelmistoon ja ovat osa Suomi 100 –ohjelmaa ja sen juhlaviikkojen osuutta otsikolla Identiteettien kaleidoskooppi. Tähän Suomi100 -hankkeeseen liittyy Valveen esitysten jälkeinen keskustelutilaisuus suomalaisen sirkuksen kansanvälisyyden ja suomalaisen identiteetin väisestä suhteesta. Haastattelemme esiintyjäryhmää, joka on kiertänyt teoksellaan paljon ulkomailla, heidän kokemuksistaan aiheesta.

Liput:
10€ yksi aikuinen ja vauva, 5€ vauvan toinen aikuinen seuralainen
kulttuuritalo Valve 08-558 47575 ja Oulu10
ticketmaster.fi