William Petit: Lands of Gravity
 - Arkistossa

Elossa törmäyksen jälkeen. Elossa menetyksen jälkeen. Elämää menetyksen kanssa, mutta silti elossa.

Lands of Gravity on teatterilavalle, museoihin, taidegallerioihin ja muihin vastaaviin tiloihin kehitetty, erilaisten lähestymistapojen muokkaama esitysprosessi. Oulussa Lands of Gravity nähdään soolona.

Esityksen voi nähdä rituaalina aistimusten jakamista varten, eräänlaisena polkuna maiden halki, joihin teoksen nimessä viitataan. Teos syntyy ylistyksestä, yhdessä olemisesta, maailmassa olemisesta. Kyse on tiloista, jotka löydetään uudestaan ja joihin puhalletaan uutta elämää: nykyhetkemme maantiedettä ja tekojemme topografiaa, joka muovautuu riemullisessa ja radikaalissa dynamiikassa. Teos kartoittaa maat, joiden kautta kuljemme ja reitit ja väylät, jotka virvoittavat meitä.

Lands of Gravity on dynaamisesti muuttuva yhdistelmä tanssia, musiikkia ja visuaalisia taiteita. Teos tempaa esiintyjänsä ja yleisönsä painovoiman vietäväksi, riemullisesti.

ESITYS: KE 28.11. klo 19 Kulttuuritalo Valve, Valvesali

Liput: 20/15€ kulttuuritalo Valve p. 08 558 47575 ja ticketmaster.fi

Konsepti ja koreografia: William Petit, yhteistyössä visualisti Carlos Molina Llorensin kanssa

Sävellys: Pom Bouvier B.

Tanssi: William Petit

Tuotantoyhteistyö, yhteistyöpartnerit ja tukijat: Nomad Fabrik Production, HDA Var-Toulon, ECLA-Artothèque-Saint Cloud, NONO Theater, Flow Productions, L’Oulle Theater, Relaciones Inesperadas, Le Port des Créateur, CCCC-Centre de Arte del Carme, Studio La Liseuse-Cie Georges Appaix, Conseil Régional Paca, Conseil Départemental du Var, Toulonin kaupunki, Marseillen kaupunki, Adami, Spedidam