Flow Productions

Flow Productions 

Flow Productionsin tavaramerkkejä ovat elämykselliset monitaiteelliset omat tuotannot sekä Flow-sirkus esityssarja. Flow Productions on tanssitaiteilija Maria Littowin ja Pirjo Yli-Maunulan perustama tuotantoryhmä, joka on tuottanut neljäntoista vuoden aikana 37 teosta ja tuonut kaupunkiin viiden vuoden aikana jo 44 sirkusvierailua. Toiminnan päärahoittajat ovat Oulun kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus. Flow Productions tekee paljon niin kansallista kuin kansainvälistä yhteistyötä, sen verkostot ulottuvat Barentsin alueelle, Ranskaan ja Kanadaan.

Flow-sirkus

Flow-sirkus on sarja kotimaisen ja ulkomaisen nykysirkuksen huippuesityksiä. Sarja käynnistyi vuonna 2013 ja sen myötä Oulussa on nähty jo 44 unohtumatonta teosta. Tanssitaiteilija Pirjo Yli-Maunulan kuratoimaa ja tuottamaa Flow -sirkusta toteutetaan yhteistyössä Kulttuuritalo Valveen, Oulun musiikkijuhlien, Oulu Sinfonian, Oulun teatterin, Lasten ja nuorten teatterifestivaalin ja Oulun juhlaviikkojen kanssa.

Tukijat

Flow Productionsin toimintaa tukevat Oulun kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus.

Yhteistyökumppanit

Vuonna 2020 yhteistyökumppaneitamme ovat Kultturitalo Valve, Oulun teatteri, Oulun Lasten ja nuorten teatterifestivaali, Oulu Sinfonia, Oulun Musiikkijuhlat ja Oulun juhlaviikot.

Liity kannatusjäseneksi

Flow ry:n kannatusjäsenmaksu vuonna 2020 on 30€.

Voit liittyä kannatusjäseneksi lähettämällä siitä tiedon meille sähköpostilla osoitteeseen pirjo(at)flowprod.fi. Ilmoita viestissä nimesi ja osoitteesi niin lähetämme sinulle laskun. Sen maksettuasi kirjaamme sinut Flow ry:n tukijoukkoihin.

Yhteystiedot

Postiosoite: Flow Productions, PL 42, 90015 Oulun kaupunki

Toimiston käyntiosoite: Kulttuuritalo Valve, 2 krs, Hallituskatu 7, 90100 Oulu

Taiteellinen johtaja

Pirjo Yli-Maunula
e-mail: pirjo(at)flowprod.fi
Puh: 0400-938164