VillaStage
 - Tilattavissa

Näyttelyn ja ulkoilmaesitysten jälkeen hypnoottinen ja vangitseva Villa-teos tulee näyttämölle marraskuussa Kulttuuritalo Valveen Valvesalissa. Villa saa kolmannen olomuotonsa näyttämöversiona, jossa ihmisen ja luonnon suhdetta kuvaava teos luo jälleen oman maailmansa.

Villa on ohjaaja-koreografi-tanssija Pirjo Yli-Maunulan, pukusuunnittelija-lavastaja Pirjo Valisen, valosuunnittelija Jukka Huitilan ja äänisuunnittelija Aake Otsalan yhteistyö.

Villa materiaalina on ollut ihmisen käytössä tuhansia vuosia. Ikivanha materiaali näyttäytyy työryhmän käsittelyssä muun muassa vastalauseena halpatuotannon epäeettisyydelle ja kertakäyttöisyydelle.

Villalla on monta sielua, monta muotoa ja monisyinen merkitys ihmiselle, mikä on ollut teoksen keskiössä alusta alkaen. Työryhmän ja katsojien yhteinen, vuoden mittainen matka villan maailmaan saa huipennuksensa talven ja kesän jälkeen uuden talven kynnyksellä. Näyttämön monumentaalinen maailma rakentuu villatoteemista, veistoksellisesta tanssista, valosta ja äänestä.

Työryhmässä ovat mukana lisäksi tanssijat Titta Court ja Milla Virtanen, kuvataiteilija Heidi Kesti, valokuvaaja-kirjoittaja Janne-Pekka Manninen ja graafinen suunnittelija Tomi Hurskainen.

Esitysajat:

La 2.11. klo 19 ensi-ilta

Su 3.11. klo 16

Ti 5.11. klo 19

Ke 6.11.klo 19

To 7.11. klo 19

Pe 8.11. klo 14

La 9.11. klo 19

Su 10.11. klo 14

Kulttuuritalo Valve, Valvesali

Liput: 20/15€

Valveen lippumyymälä 08 558 47575

TICKETMASTER.FI

Kaikukortti: 8 paikkaa kuhunkin näytökseen